Om oss

Varmt Välkomna till oss på

Guldkammen

Vi är ett härligt gäng som älskar allt som har med hår att göra. Vi är stolta över att ha en gedigen kunskap bakom oss och lägger mycket tid och stor vikt på utbildning och att ligga i framkant.

Vi har roligt tillsammans och vi på salongen   håller oss ständigt uppdaterade på nya trender, tekniker och produktkunskap. Vi sätter alltid dig som kund i fokus och hos oss får du ett professionellt bemötande och en lugn avkopplande stund.

Varmt välkomna till oss !
Vi behandlar  endast  en kund i taget och ägnar god tid för just dig.
Vi är alltid lyhörda för vad du önskar och vad du förväntar dig vid ditt besök hos oss.
Vi utbildar oss ständigt och är uppdaterade inom de senaste teknikerna och produkter.
Vi utbildas kontinuerligt av L’Oréal & Kérastase.
Vi är även utbildade av haritalk och deras system för extensions.
Vi älskar utbildning.

personal

Carina 

Jag har varit här på salongen sedan -97. Jag finns på plats måndag tors & fredag

Jag har varit här på salongen sedan -97. Jag finns på plats måndag tors & fredag. Jag är väldigt noggrann i mitt yrke och väldigt mån om att göra dig som kund nöjd och glad och det är viktigt för mig att hitta frisyren färgen  som passar just för dig.  

Jag tycker om att hela tiden utvecklas och lära mig nya saker.

Boka nu

Malin

Jag är en utåtriktad glad tjej som har rötterna från norrland men har bott i Stockholm i över tio år.

Jag är en utåtriktad glad tjej som har rötterna från norrland men har bott i Stockholm i över tio år. Älskar  kreativiteten det innebär att vara frisör och att varje dag och kund inte är den andra lik.

Stor passion för utbildning och att alltid ligga steget före. Bland det bästa med att vara frisör är vetskapen att jag gjort någons dag lite bättre och vackrare.

Boka nu

Anna

Anna heter jag & det är jag som äger & driver salongen . Det var en dröm att få öppna min alldeles egna lilla salong för 25 år sedan.

Anna heter jag & det är jag som äger & driver salongen . Det var en dröm att få öppna min alldeles egna lilla salong för 25 år sedan. Jag älskar att få träffa människor och service ligger mig varmt kring hjärtat.

Att få ta fram det det vackra i varje kund. Jag älskar färg och för ett par år sedan blev jag även Colour specialist. Jag älskar att Vidarutbilda  mig och vill att hela salongen ligger i framkant och att vi hela tiden utvecklas tillsammans.

Ju mer jag lär mig desto mer vill jag lära mig. Jag tycker att de är viktigt att vara noggrann och att när du som kund lämnar salongen ska du känna dig riktigt nöjd och ha fått med dig både de rätta produkterna på alla tips så att du kan sköta ditt hår tills nästa gång vi ses.

Boka nu